Öka Säkerheten på Vägarna med Proni AB!

Vägtrafikens säkerhet är en angelägenhet som berör oss alla. Proni AB erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa lösningar för att sänka hastigheten och öka säkerheten.   Farthinder, Vägbommar och Elektroniska hastighetsdisplayer kan du effektivt reglera och övervaka trafikflödet. Vi skapar tryggare miljöer för både förare och fotgängare.

Farthinder tvingar ner hastigheten. 

Våra farthinder är konstruerade med fokus på både hållbarhet och effektivitet. Med hög kvalitet och robusta material får du en säkrare trafikmiljö. Oavsett om du har grusväg eller asfalt har vi rätt lösning för er. Enkla installationer och hög säkerhet.Vi arbetar nära våra kunder och ger många gånger möjlighet att skräddarsy lösningen för just din plats.

Vägbommar kontrollerar tillträdet

För att ytterligare förbättra säkerheten erbjuder vi också vägbommar av högsta kvalitet. Våra vägbommar ger dig möjlighet att reglera och kontrollera tillträdet. Med Proni AB:s vägbommar har du kontroll över trafiken kan till och med förhindra inbrott.

Elektroniska hastighetsdisplayer

För att uppmärksamma förare på hastighetsbegränsningar och skapa medvetenhet om att sänka hastigheten erbjuder vi också elektroniska hastighetsdisplayer. Dessa displayer är utrustade med tydliga och lättlästa siffror i flera färger och med förstärkande budskap. Genom att på ett direkt och överskådligt sätt visa förare hur snabbt de kör, hjälper våra hastighetsdisplayer till att öka medvetenheten om hastighetsbegränsningar och uppmuntrar till att hålla sig inom dessa gränser. Detta leder till en betydande minskning av olycksrisken och främjar en säkrare trafikmiljö.

Proni AB är en pålitlig partner när det gäller trafiksäkerhet. Vi har lång erfarenhet och en stark kompetens inom området, och vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet och tillfredsställa våra kunders behov. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar, snabb leverans och professionell installation för att säkerställa en smidig process för dig.

Tveka inte att kontakta Proni AB idag för att diskutera ert behov och ta del av våra erbjudanden. Kontakta oss idag! 

Proni AB 60 år med sänkt hastighet